Nieuw bestuur VVD afdeling Gouda

Gisteravond is tijdens de ALV van VVD Gouda het nieuwe bestuur geïnstalleerd bestaande uit Hellen van Dijk (voorzitter), Florentine Piette (secretaris) en Bjorn de Graaf (penningmeester). We hebben ook aftredend secretaris en voorzitter Daniël Tuijnman en Ronald Verkuijl mogen bedanken voor hun grote inzet als secretaris en voorzitter. Met veel enthousiasme willen wij als bestuur ons de komende tijd gaan inzetten voor een mooie afdeling.


Voorzitter Ronald Verkuijl heeft bij zijn benoeming aangegeven na de gemeenteraadsverkiezingen terug te treden. Secretaris Daniël Tuijnman verhuist komende zomer naar Reeuwijk en zal het bestuur ook verlaten. Ze hebben zich allebei met veel plezier en overtuiging ingezet voor de VVD in Gouda. Ronald natuurlijk lange tijd als raadslid, fractievoorzitter en voorzitter van de afdeling. Daniël als algemeen bestuurslid en later als secretaris. Voor hun tomeloze inzet voor de afdeling willen wij hun heel erg bedanken en hopen we hen nog vele malen op borrels, bijeenkomsten en verkiezingen als leden te mogen verwelkomen.

Florentine Piette heeft de rol van secretaris  op zich genomen.


Bjorn de Graaf heeft de rol van penningmeester overgenomen van Hellen van Dijk. 


Hellen van Dijk heeft de rol van voorzitter op zich genomen 


Met zijn drieën hebben we heel veel zin om ons in te zetten voor onze afdeling en stellen we ons beschikbaar voor alle leden.