Hellen van Dijk

Hellen van Dijk

Stuur mij een email via voorzittervvdgouda@gmail.com

In 2018 ben ik verhuist naar Gouda waar ik een appartement heb gekocht in de wijk Plaswijck. 

Achtergrond:

Mijn ouders komen uit Amsterdam en mijn vaders familie heeft zijn roots in Rotterdam, zelf ben ik geboren in Mijdrecht. Na het vwo ben ik in Delft Civiele Techniek gaan studeren. Na dammetjes bouwen in rivieren op vakantie, mijn interesse in bouwplaatsen en mijn kunde in beta vakken was dat een logische keuze. Ik moet wel even ontdekken wat Civiel Techniek inhield. Na enkele tijdelijke huurwoningen heb ik gekozen om mezelf te vestigen in Gouda waar ik mijn thuis heb gevonden. 

VVD en ik

Sinds mijn 20e ben ik actief geweest in politiek verenigingen, eerst de JOVD, de politieke jongeren vereniging die ook gelieerd is aan de VVD. Daar ben ik al snel begonnen als secretaris en daarna als voorzitter van de Delftse liberale studenten die geinteresseerd waren in politiek, ik heb hen geprobeerd te verenigen. Dat was niet altijd makkelijk maar ik vond daardoor veel politiek geinteresseerde leeftijdsgenoten. Ik heb me toen ook aangemeld bij de VVD en als vertegenwoordiger van de jongerenafdeling me laten horen binnen VVD Delft.

Wat doe ik?

ik werk als projectvoorbereider bij 1 van de 10 grootste bouwbedrijven van Nederland en heb ik ondertussen in vele Nederlands gemeenten mogen bijdragen aan een betere leefomgeving of betere voorzieningen. Als liberaal vind ik dat je - als je kan - je verantwoordelijkheid moet nemen binnen de lokale politiek. Na enige tijd in Gouda gewoont te hebben ben ik penningmeester geworden van de lokale VVD afdeling van Gouda. 

Als we "thuis in Gouda" willen zijn zullen er diverse zaken moeten worden geregeld voor alle inwoners van Gouda en daarbij voel ik me verantwoordelijk om mijn kleine steente bij te dragen. Als voorzitter van de VVD afdeling Gouda zorg ik voor proces en goede plannen voor de afdeling. Daarbij hoop ik dat zowel oude als nieuwe leden enthousiast worden om bijeen te komen en hun visie te delen. 


U kunt mij bereiken op voorzittervvdgouda@gmail.com