Kevin de Jonge - lijsttrekker voor de VVD Gouda bij de gemeenteraadsverkiezingen in 2022.

Tijdens de ledenvergadering van maandag 27 september hebben de leden ingestemd met de voordracht van Kevin als lijsttrekker. Kevin is vereerd met zijn benoeming tot lijsttrekker. ‘’Het lijsttrekkerschap is een fantastische kans die ik graag met beide handen aangrijp. Ik ben zeer trots dat het bestuur en de leden mij het vertrouwen hebben gegeven om de lijst te mogen aanvoeren.”

Voorzitter Ronald Verkuijl is verheugd dat raadslid Kevin de Jonge volenthousiasme heeft aangegeven lijsttrekker te willen worden. “Kevin heeft zichde afgelopen jaren in tal van dossiers vastgebeten en liet daarbij hetVVD-geluid helder horen. Hij zet zich onvermoeibaar in voor de belangen vanGouda. Vol vertrouwen kijken we met Kevin als lijsttrekker uit naar de campagneen de periode na de verkiezingen.”

De huidige fractievoorzitter Paul Ruijgrok is blij met de voordracht vanKevin. “Hij heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een toonaangevend raadslid en hij heeft de ambitie om verder door te groeien. Daarom is het nu een goedmoment om het stokje aan Kevin door te geven.” Paul heeft aangegeven opnieuw verkiesbaarte zijn bij de gemeenteraadsverkiezingen. “Ik vind het belangrijk om politiekactief te blijven. Mijn hart licht bij een aantal inhoudelijke dossiers en ikvind het leuk om samen met Kevin de nieuwe raadsleden te helpen groeien in hunrol.”

" Hij heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een toonaangevend raadslid " - Paul Ruijgrok

. De komende campagne gaat volgens hem over de toekomst van onze stadwaar een koerswijziging nodig is om Gouda financieel gezond en aantrekkelijk tehouden voor alle Gouwenaars en ondernemers.

“Er gebeuren mooie dingen in Gouda, maar er is ook nog ongelofelijk veelruimte voor verbetering. De afgelopen periode hebben we als grootsteoppositiepartij consequent gehamerd op het belang van veiligheid en handhaving.Het woningaanbod dient snel te worden uitgebreid en Gouda moet bereikbaarblijven, ook met de auto. Allemaal uitdagingen waar ik graag mee aan de slagwil.”

Kevin kijkt ernaar uit om met het campagneteam te gaan bouwen aan eensuccesvolle campagne en toe te werken naar een positief verkiezingsresultaat inmaart 2022.