Jasper Grootveld

Naam : Jasper Grootveld
Functie: Burgerraadslid
Baan: zelfst. ondernemer
Wijk:
Bloemendaal


Waarom VVD?


De liberale basis van de VVD spreekt me erg aan, met kansen voor iedereen, met alleen regels waar nodig. De huidige VVD staat daarbij ook voor goede zorg voor wie dat nodig heeft en heeft oog voor duurzaamheid.

Gekoppeld aan de daadkracht en een groot landelijk netwerk waar je als lokale partij kennis en kunde kunt halen, maken dit voor mij dé partij!

Wat maakt Gouda zo’n mooie stad? 


Los van mijn geboorte stad, is Gouda een stad met historie. het is de stad waar veel van mijn vrienden en kennissen wonen en de stad waar ik verwacht oud te worden. Wie door de oude binnenstad loopt, wordt continu getrakteerd op ongekend mooie locaties en gebouwen. De enorm diverse samenleving leeft grotendeels in harmonie met elkaar, met ruimte en respect voor elkaar. Zoals elke stad zijn er ook minder mooie punten, maar daar gaan we de komende jaren aan werken!

Wat kan er beter in Gouda? 


Naast wat er in Gouda beter kan, vind ik dat vooral de communicatie tussen gemeente en inwoners veel beter kan en moet. Dat is waar ik me de komende 4 jaar voor in ga zetten, los van de te behandelen dossiers.