Hans van der Elburg

Leeftijd: 55
Werk: Algemeen Directeur Benelux
Nevenfuncties: Voorzitter MR Basisschool de Triangel, Bestuurslid Buurtvereniging Middenwillens
Wijk: Middenwillens

Functie: Burgerraadslid
Portefeuilles:

  • Economie
  • Recreatie & Toerisme
  • Mobiliteit
  • Cultuur
  • Sport

Mijn naam is Hans van der Elburg (1966), geboren en getogen Rotterdammer en ik woon in Gouda sinds 1998. Getrouwd met Lucy en 4 kinderen (alle jongens).  In het dagelijks leven ben ik, naast burgerraadslid, Algemeen Directeur Benelux bij een productiebedrijf dat openbaar vervoer tickets, parkeertickets en labels voor de Healthcare sector produceert . Deze producten exporteren wij wereldwijd naar 80 landen.

Gouda heeft de charme van alle facetten en faciliteiten die een grote stad biedt maar toch ook het familiaire en vriendelijke van een “groot dorp“ . De mooie landelijke omgeving in het groene hart biedt daarnaast veel rijkdom om van te genieten. Daarnaast is Gouda perfect centraal gelegen in de Randstad. Om Gouda door te ontwikkelen heb ik mij aangesloten bij de VVD om vanuit de liberale kernwaarden Gouda nog mooier, veiliger , gezonder, economisch stabiel en regionaal sterker te maken.

Na de gemeenteraadsverkiezingen in 2022 ben ik aangetreden als burgerraadslid. Een uitdaging die ik aanpak omdat ik van mening ben dat de uitdrukking de beste stuurlui staan aan wal niet op mij van toepassing is . Wil je iets kunnen betekenen voor onze mooie stad Gouda en haar inwoners en ondernemers dan heb je als burgerraadslid de kans gericht mee te denken en te beslissen over verschillende thema’s die belangrijk  zijn voor het welzijn van Gouda en haar inwoners en ondernemers.